Det er mange som har forsikret hus, bil, båt og andre materielle ting, men det er vel så viktig å ta vare på det aller kjæreste du har – din familie.
Personforsikring og Barne- og ungdomsforsikring sikrer deg og dine dersom noe uforutsett skulle skje.   

Ingrid Hauge, som jobber i Jbf, har forsikret datteren sin Marte (2) i Jbf. 

– For oss var det en selvfølge å kjøpe en barne- og ungdomsforsikring for Marte, men det er nok kanskje fordi jeg har jobbet i Jbf i mange år og kjenner godt til produktene som tilbys. Det er ikke sikkert jeg hadde visst om denne type forsikring om jeg hadde jobbet i en annen bransje, sier Ingrid.   

I slutten av august skal Marte bli storesøster til en liten pjokk, og det er også en selvfølge at lillebror skal få en så god og trygg start i livet som mulig.   

– Vi vil kjøpe forsikring til han så snart som mulig. Verden har den siste tiden føltes som et litt skummelt sted, og den usikre koronatiden vi har vært igjennom har fått meg til å tenke over hvor sårbar man er på mange måter. Gode forsikringer gir trygghet og sikrer økonomien vår. Det å få barn er det største jeg har opplevd, og jeg vil gjøre alt jeg kan for å sikre at de små får en så god og trygg tilværelse som mulig.   

– Det er mange gode grunner til å ha barne- og ungdomsforsikring, sier Ingrid, men trekker frem noen som spesielt viktige: 

  1. Sikring av inntektstap hvis barnet blir langtidssykt med sykehusinnleggelse. 
  2. Økonomisk støtte til rehabiliterings- og tilpasningstiltak. 
  3. Sikring av barnets fremtidige økonomi hvis det skulle skje noe. 

Ingrid B. Hauge - ansatt i Jbf
Ingrid Hauge jobber i Jbf, og er forsikret i Jbf. 

 

Ta vare på det kjæreste du har!  

Barne og undomsforsikring kan kjøpes fra barnet er 3 måneder og frem til det er 18 år. Forsikringen gjelder til barnet er 26 år.
Les mer om vår barne- og ungdomsforsikring og kjøp forsikring her.