Kanskje er du kjent med at noen kredittkort tilbyr bonus og poengopptjening når du bruker kredittkort. Noen har spesielle kort som de bruker kun når de handler mat, fyller drivstoff eller når de er ute og reiser. Vi mener at det er enklere å ha ett eneste kredittkort med gunstige fordeler som du kan bruke akkurat hvor og når du vil. Du som har Gold kredittkort har nå mulighet til å oppgradere ditt kort slik at du kan samle bonus på varekjøp i både inn- og utland, på nett og strømmetjenester samt få inkludert en kjøps- og prisgarantiforsikring.

Slik fungerer det

Ved å oppgradere ditt kredittkort med Hverdagspakken for 49 kr per måned får du tilgang til en rekke fordeler. Hver gang du trekker kortet i en fysisk butikk eller i en nettbutikk tjener du automatisk bonuspoeng. Alle kjøp i norske kroner gir deg 1 % bonus, mens alle kjøp i valuta (f.eks. når du handler på ferie i utlandet eller i en utenlandsk nettbutikk) gir deg 1,5 % bonus. Bonusen er begrenset oppad til maks 5 000 kr/år (2 500 kr i NOK og 2 500 kr i valuta). Når som helst kan du velge å få bonusen utbetalt til ditt kredittkort – og den er du selvsagt fri til å bruke til akkurat det du vil.

Strømming og god-deal-garanti

Foruten bonus på varekjøp vil oppgraderingen også gi deg 20 % bonus på strømmetjenester (opptil 20 kr/mnd). Hvis du f.eks. betaler ditt Spotify eller HBO Nordic-abonnement med kredittkortet så vil du automatisk få 20 kr i bonus hver måned. Du får også en kjøps- og prisgarantiforsikring som f.eks. dekker tap som ikke er selvforskyldt eller skader på varekjøp over 1 000 kr, samt prisforskjellen mellom en vare du har kjøpt og en helt lik vare du finner rimeligere i en annen butikk. På den måten er du sikret mot å gjøre en dårlig deal!

 

Når du samler flypoeng kan det fort ta litt tid før du får nok poeng til å innfri drømmen om turen til New York på førsteklasse. Ofte havner du som regel i Bergen før den tid. Poengene du sparer med Eika Fordel får du utbetalt som ekte penger, og de kan selvsagt brukes til å betale flybilletter, oppgradere flysetet ditt, shoppe – eller hva enn du måtte ønske.

 

Oppgrader og spar litt hver gang du bruker kortet du også.