Vi håper du er fornøyd som kunde hos oss!

Vi har her samlet fire nyttige tips for deg - som vil bidra til at din bankhverdag blir enkel, smidig og trygg. Og husk at du alltid kan ta kontakt med oss dersom du vil snakke med en rådgiver!

1. Ta i bruk mobilbanken

Mobilbanken gjør bankhverdagen enklere. Du har de aller fleste banktjenester lett tilgjengelig på mobilen -  du kan sjekke saldo på dine kontoer og kredittkort, betale regninger og følge med på din fondssparing - og mye mer.  Og skulle du være i tvil, mobilbanken er like trygg som nettbanken.

2. Skaff deg BankID på mobil

Hvorfor bruke kodebrikken når du kan bruke mobilen? BankID på mobil er den enkleste måten å logge inn, signere eller bekrefte nettkjøp på.  Visste du at kunder som bruker BankID på mobil blir mer fornøyde med banken sin, enn de som ikke gjør det?

4. Kredittkort - for tryggere netthandel

Det tryggeste er alltid å bruke kredittkort når du er på reise eller handler på nett. Bruker du kredittkort er det nemlig bankens penger du handler med, og ikke dine egne. Skulle du derfor være uheldig og bli svindlet, er det ikke lønnskontoen din som blir tappet. Det er godt å ha lokalbanken i ryggen.