Noen ganger er det både nødvendig og fornuftig å søke om finansiering – for eksempel når vaskemaskinen streiker, eller du trenger å pusse opp badet. Problemet oppstår når du ikke klarer å betale ned i tide og rentene blir uhåndterlige. Da kan kredittkortgjelden fort bli større, og ett forbrukslån fort bli til flere.

Samle lånene dine og spar penger

Det er fort gjort å miste oversikten hvis du har flere smålån med ulike forfallsdatoer. Slike lån har gjerne så høy rente at selv en liten forglemmelse kan bli kostbar.

Kanskje er du i en lignende situasjon? Hvis dine lånekostnader har blitt uhåndterlig eller uoversiktlig, skal du vite at du alltid kan komme til oss for en rådgivningssamtale. Sammen finner vi løsningen på dine utfordringer: Hos oss kan du få samlet smålånene dine i ett enkelt lån.

Ta kontakt med oss for en rådgivningssamtale.

Derfor sparer du på å refinansiere forbrukslån:

  1. Få bedre oversikt. Med all gjeld samlet hos oss har du: én dato, én sum og én bank å forholde deg til. Det gjør det enklere å planlegge hverdagen og ha kontroll på økonomien. Om du har spørsmål, er det kanskje også lettere å snakke med oss i lokalbanken enn en långiver du ikke har noe forhold til?
  2. Spar penger. Ikke bare får du én rente å forholde deg til, den er også en av markedets laveste. Lavere terminkostnader og gebyrer gjør også at de månedlige utgiftene synker. Da står du friere til å velge hvor raskt du vil betale ned lånet.

Noen ganger kan det være godt å få råd fra noen med erfaring og oversikt. Du kan gjerne kontakte oss for en rådgiversamtale. Vi hjelper deg å ta gode valg.

Søk refinansiering på nettsidene våre.