Våre lokalkontor

I tillegg til vårt hovedkontor i Oslo har vi 8 kontorer rundt om i Norge, alle med hyggelige folk som gjerne gir deg hjelp og veiledning.
Jbf-ansatte på Bergenskontoret. Foto

Bergenskontoret

På kontoret vårt i Bergen har vi ca. 6 ansatte. Her kan du snakke med rådgivere og få hjelp. Bergen har ikke innskuddsautomat, så dersom du trenger å sette inn penger, veksle eller ta ut kontanter kan du gjøre dette i dagligvarebutikker.

Besøksadresse: Strandgaten 53, 5004 Bergen

Jbf-ansatte på Drammenskontoret. Foto

Drammenskontoret

På kontoret vårt i Drammen har vi ca. 5 ansatte. Drammen har ikke innskuddsautomat, så dersom du trenger å sette inn penger, veksle eller ta ut kontanter kan du gjøre dette i dagligvarebutikker.

Besøksadresse: Hauges gate 17, 3019 Drammen
Jbf-ansatte på Hamarkontoret. Foto

Hamarkontoret

På kontoret vårt på Hamar har vi ca. 6 ansatte. Her kan du snakke med rådgivere og få hjelp. Hamar har innskuddsautomat for sedler og mynt. Du kan også sette inn og ta ut penger i dagligvarebutikker. 

Besøksadresse: Stangevegen 12, 2317 Hamar

Ansatte i Jbf Kristiansand. Foto

Kristiansandkontoret

På kontoret vårt i Kristiansand har vi ca. 6 ansatte. Kristiansand har innskuddsautomat til sedler og mynt. Du kan også sette inn og ta ut kontanter i dagligvarebutikker. 

Besøksadresse: Vestre Strandgate 43, 4612 Kristiansand

Jbf-ansatte på Narvikkontoret. Foto

Narvikkontoret

På kontoret vårt i Narvik har vi ca. 6 ansatte. Her kan du snakke med rådgivere og få hjelp. Narvik har ikke innskuddsautomat, så dersom du trenger å sette inn penger, veksle eller ta ut kontanter kan du gjøre dette i dagligvarebutikker.

Besøksadresse: Stasjonsveien 1, 8514 Narvik

Jbf-ansatte på Stavangerkontoret. Foto

Stavangerkontoret

På vårt kontor i Stavanger har vi ca. 5 ansatte. Her kan du snakke med hyggelige rådgivere. Stavanger har tellemaskin til mynter og håndtering av kontanter, men du kan også sette inn penger, veksle eller ta ut kontanter i en rekke dagligvarebutikker over hele landet.

Besøksadresse: Jernbaneveien 3, 4005 Stavanger

Jbf-ansatte på Trondheimskontoret. Foto

Trondheimskontoret

På kontoret vårt i Trondheim har vi ca. 12 ansatte. Her kan du snakke med gode rådgivere og få hjelp. Trondheim har ikke innskuddsautomat, så dersom du trenger å sette inn penger, veksle eller ta ut kontanter kan du gjøre dette i dagligvarebutikker.

Besøksadresse: Søndregate 16, 7409 Trondheim

Jbf-ansatte på kontoret i Mo i rana. Foto

Mo i Rana-kontoret

På vårt kontor i Mo i Rana har vi ca. 2 ansatte. Mo i Rana har ikke innskuddsautomat, så dersom du trenger å sette inn penger, veksle eller ta ut kontanter kan du gjøre dette i dagligvarebutikker.

Besøksadresse: Jernbanegata 12, 8622 Mo i Rana