Skal du flytte i Norge?

Når du flytter, må du først huske å sende flyttemelding til folkeregisteret. Du må også melde fra til posten, slik at du får posten din til den nye adressen. Mer informasjon finner du på skatteetatens hjemmeside. Når flyttemeldingen er ferdigbehandlet i folkeregisteret, endrer du adressen din på Min side.

Jbf henter ikke opp adresseinformasjon fra folkeregisteret automatisk, så det er viktig at du endrer adressen din hos oss. Når du skriver inn den nye adressen din, må du skrive den nøyaktig slik den er skrevet i folkeregisteret. Vær nøye og ikke bruk forkortelser. Ønsker du å legge til en postadresse som er forskjellig fra folkeregistrert adresse, som f.eks. en postboksadresse, ringer du kundeservice.

Skal du flytte til utlandet?

Noen av forsikringene i Jbf krever at du har folkeregistrert adresse i Norge. Hvis du skal flytte utenlands, anbefaler vi at du ringer oss.

Skal du endre navn?

Navnet ditt endrer du på Min side når navneendringen din er ferdig behandlet av folkeregisteret. Vær nøye med å skrive navnet ditt på nøyaktig samme måte som i folkeregisteret.