Jbf oppnår en score på 87,9 når det gjelder gjennomsnittlig tilfredshet, og en score på 95,4 når det gjelder lojalitet i Norsk Kundebarometer 2018.

Bli en av våre fornøyde kunder, du også!

Norsk Kundebarometer er et forskningsprosjekt ved Handelshøyskolen BI, som hvert år måler tilfredshet og lojalitet blant norske forbrukere. Mer enn 6400 forbrukere har sagt sin mening i årets undersøkelse og fortalt hvor fornøyde de er med bedrifter de kjøper varer og tjenester av. Til sammen har over 160 virksomheter fra rundt 30 ulike bransjer fått sin dom i årets undersøkelse. 

Se hele listen over alle selskapene her.

Jbf på førsteplass i årets kundeundersøkelse

Med sin gjennomsnittsscore på kundetilfredshet med 87,9 poeng ligger Jbf langt over gjennomsnittet i Norge på 72 poeng. Jbf scorer til og med høyere enn andre bedrifter som tradisjonelt har gjort det sterkt i undersøkelsen, som Finn.no (5. plass i år) og Vinmonopolet (2. plass i år). I år var det Volvo som gikk av med seieren på hovedlisten til Norsk Kundebarometer, med 84,6 poeng – altså godt under Jbf!

Les mer om fordelene ved å være bank- og forsikringskunde i Jbf.

Norsk Kundebarometer og Barcode Intelligence har innført et nytt 5-stjerners ratingsystem på kundetilfredshet, og Jbf er blant dem som kan smykke seg med 5-stjerner, noe som betyr at vi har begeistrede kunder. For å gjøre seg fortjent til dette må man oppnå en kundetilfredshetsscore på 80 poeng eller høyere.

Undersøkelsen er gjennomført av Barcode Intelligence og Norstat Norge i samarbeid med Handelshøyskolen BI. Datainnsamlingsperioden var fra januar til april 2018.

Nå kan du enkelt bli kunde via nettet!

 

(Kilder: www.kundebarometer.com og www.barcode.as/kti-rating)

Både bank og forsikring

Våre mest fornøyde kunder har alt samlet hos oss.

Grønn busk i sollys. foto

Fordeler i Jbf

Det er mange fordeler ved å være kunde i Jbf. Både i bank og forsikring.

Hvem kan bli forsikringskunde i Jbf?

Forsikringene våre er eksklusive for bestemte kundegrupper. Banken er åpen for alle.

Hvem kan bli bankkunde i Jbf?

Du trenger ikke ha noen relasjon til jernbanen for å være bankkunde i Jbf. Banken er åpen for alle. Her kan du logge inn med BankID og bli bankkunde.