Oppdatering av mobilbank

Nå er det lansert ny mobilbank. Nå får du muligheten til å logge på med blant annet fingeravtrykk. Den nye mobilbanken er enda sikrere.

Oppdatert mobilbank

Hva?
Torsdag 22. mars kom det en ny versjon av vår mobilbank.

Hva er nytt?

Nå får du muligheten til å logge på med blant annet fingeravtrykk. Den nye mobilbanken er enda sikrere.

Dette må du gjøre
Mobilbank-appen må oppdateres. Har du problemer med oppdateringen, må appen avinstalleres og lastes ned på nytt. Når appen er oppdatert, får du opp «Logg inn».

Begrensninger
Du må ha iPhone 5 eller nyere, eller Android 6.0 eller nyere.

Her laster du ned ny versjon av mobilbanken:Pålogging 
Det finnes flere ulike typer påloggingsmetoder  - velg den måten som passer deg og din mobil:


Med fingeravtrykk
I den nye mobilbanken kan du logge på med fingeravtrykk. For å ta denne funksjonen i bruk, må du ha skjermlås/kodelås på telefonen din. Dette er et krav fra både Apple og Android som produsenter, og gjelder alle banker.

For å aktivere pålogging med fingeravtrykk, må du først logge deg inn med PIN-kode. Gå deretter inn i «Innstillinger» i menyen i mobilbanken. Menyen finner du på høyre side («burgermeny»/tre streker).

Dersom du er vant til å logge inn med BankID på mobil, logger du først helt ut, så velger du pålogging med PIN. Har du ikke fire-sifret innloggings-PIN, kan du opprette dette i nettbanken under Innstillinger > Mobilbank > PIN-kode. Deretter kan du aktivere pålogging med fingeravtrykk som beskrevet over.


Med BankID på mobil
Pålogging med BankID på mobil fungerer som før.

 
Med PIN-kode
Pålogging med firesifret PIN-kode, fungerer som før – MEN; har du iPhone (ios) krever denne innloggingsmåten nå at du bruker skjermlås/kodelås på telefonen din. (Har du en android-telefon, trenger du ikke skjermlås for å bruke denne innloggingsmetoden).


Problemer?
Ring til Eika kundesenter på telefon: +47 915 03 850

 

Ofte stilte spørsmål om bank

Lurer du på noe om avtalegiro, eFaktura, betaling til utlandet eller bankkort? På denne siden finner du svar på de vanligste spørsmålene om bank.