Sjekk om du kan bli kunde i Jbf

Vi er et trygt og solid finanskonsern som tilbyr bank- og forsikringstjenester til utvalgte kundegrupper, som ansatte i jernbanerelaterte virksomheter, organisasjoner og deres barn.
  • Norges mest fornøyde kunder
  • Gode priser og betingelser
  • Dyktige og personlige rådgivere
Sjekk om du kan bli kunde her
Arbeidskvinne med hjelm. Foto

Bank og forsikring for jernbanenorge

Jbf sin historie strekker seg tilbake til 1885. Vi er til for privatpersoner som er ansatt i jernbanerelaterte virksomheter og organisasjoner, som Vy, NRC og Go-Ahead. Vi har som formål å tilby gunstige avtaler for våre kunder, og jobber hele tiden for å gi kundene våre de beste vilkårene og prisene, samt god rådgivning gjennom hele livet.
Ung mann sitter fremoverlent på en stol. Foto

Følger generasjon etter generasjon

Vi er et familiefokusert selskap, der vi ønsker å ta vare på hele familien din. Har du derfor en mor eller far som er kunde hos oss i dag, kan du bli kunde i Jbf.
Ung mann som jobber med kundeservice. Foto

Gode råd er ikke dyre hos Jbf

Rådgivning er noe av det viktigste vi kan tilby. Du som kunde skal være trygg på at du alltid har det du trenger og tar de riktige avgjørelsene. Derfor kan du stole på av vi kan det vi driver med - både når det kommer til skade- og livsforsikringer, sparing, pensjon og privatøkonomi. Du er alltid hjertelig velkommen til å ta en prat med oss!
Konsernsjef Helge Dalen. Foto

Jbf har Norges mest fornøyde kunder femte år på rad!

Resultatene av Barcode-listen 2021 viser at Jbf forsikring nok en gang går helt til topps!