Nå starter skole og barnehage igjen etter sommeren. Kanskje har dere kjøpt utstyr og skolesekk, eller forberedt barnet til en ny hverdag? Hva med å starte boligsparing for barnet ditt allerede nå?

Starter du med boligsparing for barnet ditt, vil barnet være forberedt med egenkapital på 18-årsdagen, som er øremerket bolig eller videre BSU-sparing. Vår BSB-ordning er et svært gunstig spareprodukt med bankens beste rente. 

Start sparingen nå

Alle som oppretter BSB-konto frem til 9. september får tilsendt en matboks og vannflaske, som passer fint i barnehagen, på skolen eller på tur. I tillegg trekker vi tre heldige vinnere som får 1500,- kroner i startkapital, som overføres til barnets BSB-konto.

BSB

BSB er en spareordning for barn og unge mellom 0 og 17 år. Sparingen skjer i barnets navn, og sparebeløpet må brukes til boligformål – til kjøp av bolig, nedbetaling av boliglån eller overføring til BSU. Du kan spare inntil kr 25 000 pr. år og kr 300 000 totalt – i tillegg til oppsparte renter. 

Barnets verge må være kunde i Jbf bank og barnet må ha, eller blir kunde med barne- og/eller lønnskonto for å opprette BSB-konto.

Det koster ingenting å starte en BSB-konto.