Bobilforsikring

Å feriere med bobil gir deg friheten til å ta ferien dit du vil langs langstrakte veier. Sørg for å ha en god forsikring som ivaretar ditt forsikringsbehov og sørger for at det økonomiske tapet ikke blir for stort hvis det skjer noe uforutsett på turen.

Om bobilforsikring

Kvinne ser på telefon. Foto

Hvem kan bli kunde i forsikring?

Vi er et eksklusivt forsikringsselskap for utvalgte kundegrupper. Forsikringene våre tilbys ansatte eller medlemmer av selskaper og organisasjoner som har en avtale med oss. De som er barn av våre kunder kan også få forsikringer hos oss.

Sjekk om du kan bli forsikringskunde her!
  • Et ektepar og deres lille barn på toppen av Preikestolen. foto

    Bør man ha reiseforsikring på norgesferie? 

    I år skal de aller fleste tilbringe sommeren i Norge. Kanskje skal du på hytta, ut med båten, på bilferie eller kanskje du bare skal være hjemme. Trenger du egentlig reiseforsikring når du ikke skal reise til utlandet?
  • Campingvogntur i norsk natur. Foto.

    Gode tips for deg som skal feriere med campingvogn eller bobil

    Bilferie med campingvogn gir en fantastisk frihet.  Du kan stoppe hvor du vil, besøke et nytt sted hver dag, og legge opp ferien akkurat slik du selv ønsker. Uansett om du er en rykende fersk bobileier, eller ferierer ditt tiende år med campingvogn – her er noen ferske sommertips for en trygg og hyggelig ferie i sommer.