Hvorfor bør du velge oss?

Du som privatperson kan få dekket hele ditt bank- og forsikringsbehov hos oss gjennom hele livet. Her møter du personlige og kompetente rådgivere som sammen med deg kommer frem til de beste løsningene. Vi er et solid konsern med en lang historie, og har hatt fornøyde kunder i over 100 år. 
Kvinne ser på telefon. Foto

Hvem kan bli kunde i forsikring?

Vi er et eksklusivt forsikringsselskap for utvalgte kundegrupper. Forsikringene våre tilbys ansatte eller medlemmer av selskaper og organisasjoner som har en avtale med oss. De som er barn av våre kunder kan også få forsikringer hos oss.
Par med nettbrett

Hvem kan bli bankkunde i Jbf?

Du trenger ikke ha noen relasjon til jernbanen for å være bankkunde i Jbf. Banken er åpen for alle. Her kan du logge inn med BankID og bli bankkunde.

Rådgiver Rolf Martin

Våre rådgivere har fokus på deg

Våre rådgivere vil gi deg en god gjennomgang av forsikringene dine og personlig rådgivning av våre forsikringsprodukter og tjenester. Du kan være trygg på at vi vil det beste for deg, og lytter til dine behov og ønsker. I møte med en rådgiver ser vi på økonomien din, livssituasjon og finner frem til hvilke forsikringer som passer akkurat deg og din familie.