Hvorfor bør du velge oss?

Vi har Norges mest fornøyde kunder! For oss er hver enkelt kunde viktig og vi ønsker å være din støttespiller for store og små økonomiske valg. Du som privatperson kan få dekket hele ditt bank- og forsikringsbehov hos oss gjennom hele livet, og vi vil hjelpe deg å realisere dine planer og mål. Hos oss møter du dyktige og autoriserte bank- og forsikringsrådgivere, som sammen med deg kommer frem til de beste løsningene.
  • Personlig rådgivning
  • Alle produkter du trenger
  • Eksklusive forsikringer
  • Norges mest fornøyde kunder

Vi dekker ditt behov

Du som privatperson kan få dekket hele ditt bank- og forsikringsbehov hos oss gjennom hele livet. Vi er et solid selskap med en lang historie, og har hatt fornøyde kunder i over 100 år.

Hos oss møter du dyktige og autoriserte bank- og forsikringsrådgivere, som sammen med deg kommer frem til de beste løsningene. Vi er en del av Finansnæringens Autorisasjonsordning, som har som mål å sikre kvalitet i salg og rådgivning.

Bli kunde i Jbf

Hvem kan bli kunde i bank?

Alle som ønsker det, kan bli bankkunde hos oss.

Her kan du bli bankkunde med BankID.
Har du ikke BankID? Kontakt oss på bank@jbf.no eller tlf. 21 62 26 00.

Hvem kan bli kunde i forsikring?

Vi er et eksklusivt forsikringsselskap for utvalgte kundegrupper. Forsikringene våre tilbys ansatte eller medlemmer av selskaper og organisasjoner som har en avtale med oss. De som er barn av våre kunder kan også få forsikringer hos oss.

Sjekk om du kan bli forsikringskunde her!