Jbf bank og forsikring, Aktiv Eiendomsmegling og Forsikring Helgeland satser stort i Mo i Rana. I begynnelsen av mai etablerer de tre selskapene et nytt finanshus i Forsikring Helgelands lokaler i Jernbanegata i Mo i Rana. Dermed får helgelendingene tilgang til bank, forsikring og eiendomsmegling under ett og samme tak. I en tid der mange banker legger ned sine kontorer, ønsker samarbeidspartnerne nærhet til kundene på Helgeland.

 

Stor pågang

Jbf bank og forsikring etablerte seg med eget kontor i Mo i Rana i oktober 2019. Selskapet har siden etableringen opplevd stor pågang fra nye kunder, noe som har gjort det mulig å satse ytterligere i regionen.

– Vi vil takke for den gode mottakelsen vi har fått på Helgeland. Vi opplever at kundene våre ønsker personlig rådgivning ved større livshendelser, som for eksempel når de skal kjøpe bolig. Med det nye finanshuset får kundene alt de trenger på ett sted. Dette vil gjøre det enklere for kundene å få svar på spørsmål om finansiering, forsikring og bolighandel, sier finansrådgiver Rolf Martin Jensen i Jbf bank og forsikring.

 

Tett dialog med kunder

Jensen får støtte fra Tomi Christian Johansen, som er daglig leder i Aktiv Eiendomsmegling i Mo i Rana.

– Vi ønsker en tett dialog med våre kunder. Lokalene ligger midt smørøyet i Mo sentrum og blir utformet slik at kundene kan komme i kontakt med oss på en enkel måte. Vi ønsker å tilby våre kunder en litt annerledes og mer personlig kundeopplevelse, sier Johansen.

Daglig leder i Forsikring Helgeland, Skjalg Jensen, ser frem til å få flere kolleger i Jernbanegata når Jbf og Aktiv flytter inn i lokalene neste måned. Sammen med Yngve Mikalsen har han drevet Forsikring Helgeland i en årrekke.

– Jeg er veldig glad for vår nye storsatsing. Jeg har stor tro på vi sammen vil nå ut til nye kundegrupper og styrke vår posisjon i Mo i Rana, sier Jensen.

 

Utsetter åpningsfest

De tre selskapene, som alle er en del av Eika Gruppen, hadde planer om å arrangere åpningsfest for kundene denne våren. På grunn av koronasituasjonen er festlighetene utsatt på ubestemt tid. Selv om situasjonen skaper økonomisk usikkerhet blant mange, gir det også noen muligheter.

– For oss er det mulighet for vekst, og det er viktigere enn noen gang å være dyktig på rådgivning. Kundene må bare ta kontakt på telefon frem til vi kan åpne vårt nye finanshus for kundene, påpeker de tre selskapene.

 

Om Jbf bank og forsikring

Jbf er en bank og forsikringsselskap med hovedkontor i Oslo. Mens banktjenestene er åpen for alle, er forsikringene for personer som tilhører jernbanefamilien – dvs. både ansatte og pensjonister i jernbanerelatert virksomhet og ektefeller, samboer og barn av kunder. Banken er en alliansebank i Eika. Jbf åpnet kontoret i Mo i Rana høsten 2019.

 

Om Aktiv Eiendomsmegling

Aktiv Eiendomsmegling tilbyr tjenester innen salg og kjøp av bolig og fritidseiendom, verdivurdering, prosjektmegling og næringsmegling. Selskapets mål er å vinne sammen og skape vinn-vinn både for selger og kjøper. Det må til for at selskapet skal ha Norges mest fornøyde kunder. I år vant Aktiv for syvende gang Norsk Kundebarometer. Aktiv Eiendomsmegling er Eika Alliansens meglingstjeneste. Selskapet har to ansatte i Mo i Rana.

 

Om Forsikring Helgeland

Forsikring Helgeland er en forsikringsleverandør av Eika Alliansens forsikringsprodukter, med base i Mo i Rana. Selskapet tilbyr forsikringer både til privatpersoner, næringsliv og landbruket. Forsikring Helgeland ønsker å være en lokal leverandør som satser på trygghet, tilgjengelighet og nærhet til kundene sine. Grong sparebank er største eier i forsikring Helgeland. Selskapet har to ansatte i Mo i Rana.